Google+ Autisme, wat nu..?: Stichting Vakanties Autisme (SVA)

maandag 18 juni 2012

Stichting Vakanties Autisme (SVA)

De SVA is gespecialiseerd in het organiseren van vakanties voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een stoornis in het autisme spectrum. Vakanties van de SVA worden gekenmerkt door een positieve en gezellige sfeer. Een leuke vakantie vieren staat voorop. De intensieve begeleiding door onze enthousiaste vrijwilligers maakt het mogelijk dit binnen de mogelijkheden van de deelnemers te doen. Wilt u meer weten over de SVA en de vakanties die wij bieden? Lees dan verder onder het kopje deelnemers of bekijk de pagina's met foto impressies. Bent u geïnteresseerd in vrijwilliger worden bij de SVA, lees dan verder onder het kopje vrijwilligers. Donateurs verwijzen wij naar het kopje donateurs.

Brochure 
De brochure met het vakantieaanbod van de SVA voor 2012 is inmiddels op onze website te bekijken. U kunt onze brochure digitaal bekijken door op de link onder dit bericht te klikken. Als u in 2010 of 2011 met SVA op vakantie bent geweest ontvant u in december onze brochure. Indien u lid bent van de NVA ontvangt u de brochure in december met het NVA-blad Engagement. Bent u geen lid van de NVA en wilt u graag de brochure ontvangen, dan kunt u deze aanvragen via: sva-autisme@buitenhof.nl of telefonisch: 0182-587053.

Vragen?
Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer 0182-587053 of per email: sva-autisme@buitenhof.nl


Klik hier voor de website van de SVA
Klik hier voor de brochure met het vakantieaanbod 
Klik hier voor het inschrijfformulier
Geen opmerkingen:

Zoeken in Bol.com