Google+ Autisme, wat nu..?: Een stoute mevrouw..!

donderdag 1 december 2011

Een stoute mevrouw..!

Minister Bijsterveldt is een hele stoute mevrouw!

Eerst wilde minister Bijsterveldt niet meer betalen dat we geholpen werden op school. Ze zei dat onze mamma's en pappa's daar niks meer over te zeggen hadden.

En toen wilde ze samen met de andere ministers dat we minder geld kregen en dat we meer moesten betalen om naar de therapie, de dokter of naar de opvang te gaan. Dat moesten onze mamma's en pappa's nu allemaal zelf gaan betalen.

Maar zoveel geld hebben we niet en daarom moeten onze mamma's en pappa's harder gaan werken.
Op woensdagmiddag kunnen onze mamma's en pappa's ons nier meer ergens naar toe brengen of iets leuks met ons doen, want onze mamma's en pappa's moeten langer werken en komen dan heel laat thuis (als ze tenminste niet zonder werk komen te zitten...).

En nu zegt minister Bijsterveldt dat onze mamma's en pappa's te lui zijn om iets voor ons te doen en dat ze zich meer met de school moeten bemoeien. En ze zei nou juist dat dat niet mocht..!

Minister Bijsterveldt zegt dat dat allemaal voor onze bestwil is. Maar wij geloven dat niet...
Volgens ons jokt minister Bijsterveldt daar heel erg over. Volgens ons wil ze gewoon stiekem zoveel mogelijk geld overhouden en het dan aan de mensen geven die toch al veel geld hebben...

Daarom vinden we minister Bijsterveldt een gemene en een stoute mevrouw!
En we zijn heel erg blij dat ze niet onze mamma is..!

Geen opmerkingen:

Zoeken in Bol.com