Google+ Autisme, wat nu..?: Auti-communicatie Geef me de 5

maandag 31 oktober 2011

Auti-communicatie Geef me de 5

Het boek
Auti-communicatie Geef me de 5 is het langverwachte vervolg op het boek ‘Geef me de 5’.
De Auti-communicatie is een essentieel onderdeel van de methodiek Geef me de 5 en onmisbaar in een effectieve communicatie met mensen met autisme.

In de afgelopen tien jaar heeft de Auti-communicatie zich ontwikkeld tot een in de praktijk bewezen zeer effectief instrument. Het is geschikt en nuttig voor elke leeftijd en intelligentie, voor iedereen met autisme én voor iedereen die duidelijkheid nodig heeft.

Door het gebruik van de Auti-communicatie vindt er een juiste afstemming plaats, waardoor problemen worden voorkomen of opgelost. Goede afstemming vormt de basis voor alle verdere ontwikkelingen. In dit praktische boek is de uitleg van de Auti-communicatie voorzien van veel voorbeelden, waardoor het makkelijk leesbaar en toepasbaar is.

Auti-communicatie
De taal tussen de wereld mèt en zonder autisme. Waardoor overleven, leven wordt!

De schrijfster
Colette de Bruin heeft jarenlange ervaring in het werken met mensen met autisme en hun naasten, in gezinnen, het onderwijs, de psychiatrie en de verstandelijk gehandicaptenzorg. Vanuit haar eigen bedrijf ‘Geef me de 5’geeft zij o.a. cursussen in de Auti-communicatie en de methodiek Geef me de 5.
Dit boek is beslist een aanrader voor iedereen die werkt in het onderwijs, de zorg of psychiatrie, en beslist ook voor ouders en de ervaringsdeskundigen zelf.

Verschijningsdatum 8 maart 2012, maar nu al te reserveren via Bol.com

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Missch vraag ik hem voor mijn verjaardag. Is best wel duur hè?

Antoinette zei

Ja, ik sluit me bij Roos aan!

Zoeken in Bol.com