Google+ Autisme, wat nu..?: Vernieuwingen bij de Lego Formule

zondag 23 oktober 2011

Vernieuwingen bij de Lego Formule


Er is de laatste tijd veel vernieuwd bij de Lego Formule. Niet alleen is het pand met het magazijn en de winkel in Zwaag verbouwd, ook is de website compleet vernieuwd. Via www.gebruiktlego.nl kunt u de leukste en mooiste legomodellen bestellen. En dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Bij de Lego Formule hebben mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) een leer/werkplek. Met behulp van de begeleiding werken ze in een veilige omgeving aan hun arbeidsvaardigheden. Er wordt van alles gedaan: sorteren, modellen bouwen, verzendingen verzorgen
en verkopen via de webshop of in de winkel.

Onderdeel van RIBW ZWWF
De RIBW ZWWF (Regionale Instelling voor Beschermd Wonen in Zaanstreek, Waterland en West-Friesland) biedt mensen met een psychiatrische achtergrond of psychosociale problemen begeleiding op het gebied van wonen, werken en leren. Dat doet zij op een praktische manier. Bijvoorbeeld door te helpen bij het beheer van financiën, het huishouden, dagbesteding of werk en sociale contacten. Uitgangspunt is dat cliënten hun leven kunnen leiden op een manier die bij ze past en waarbij ze zich prettig voelen. RIBW de Formule (waar de Lego Formule bij hoort) is onderdeel van RIBW ZWWF en biedt begeleiding bij werken, leren en dagbesteding voor mensen uit de doelgroep.

Leer/werkplek en dagbesteding
Heeft u interesse om bij de Lego Formule uw dag te besteden? Informeer naar de mogelijkheden via de website of bel met de winkel: 0229-295535. Een bezoekje mag altijd.

Nieuwe website
Op de website kunt u zich ook inschrijven als klant of al lezer van de nieuwsbrief. U steunt hiermee dit prachtige initiatief. Neem vooral eens een kijkje op www.gebruiktlego.nl of kom de winkel bezoeken. Voor uzelf of voor een origineel cadeau.

Adres winkel: 
Corantijn 45
1689 AP  Zwaag.

RIBW Zaanstreek Waterland West-Friesland - Purmerend - m.vankooten@ribwzwwf.nl - 0299-412670

Geen opmerkingen:

Zoeken in Bol.com