Google+ Autisme, wat nu..?: Interviewverzoek van tijdschrift Libelle

maandag 29 juli 2013

Interviewverzoek van tijdschrift Libelle

Freelance journaliste Laura wil voor het tijdschrift Libelle aandacht besteden aan het verhaal van een vrouw die er recent achter is gekomen dat ze autistisch is. Zij mailde ons met de vraag of het mogelijk was om onderstaande oproep te plaatsen op Autisme, wat nu..?

Natuurlijk werken we hier graag aan mee. Hieronder dus de oproep van Laura:


"Voor het tijdschrift Libelle wil ik binnenkort het verhaal publiceren van een vrouw die pas als volwassene ontdekt heeft dat ze autistisch is. Wat houdt deze diagnose in, hoe ga je ermee om, hoe reageert je omgeving op je? Voor deze en andere vragen zou ik je graag willen spreken, om meer bekendheid en begrip te creëren bij lezers.

Het gaat om een middelgroot interview. De tekst krijg je voor publicatie te lezen, om eventuele onjuistheden te vermijden. Daarnaast worden er een paar mooie foto's van je gemaakt. Hiervoor komt de fotografe bij je thuis, en de foto's krijg je na afloop als bedankje toegestuurd. 

Voel je er wat voor om je persoonlijke verhaal te delen, en ben je tussen de 30 en 55 jaar, mail dan een korte omschrijving van jezelf (eventueel met een digitale foto voor de fotografe) naar: laura.vandermeer@sanoma.com, dan neem ik snel contact met je op".


Geen opmerkingen:

Zoeken in Bol.com