Google+ Autisme, wat nu..?: BENEFIETVOORSTELLING BEN X, DE MUSICAL

maandag 29 oktober 2012

BENEFIETVOORSTELLING BEN X, DE MUSICAL


Op vrijdag 28 december 2012 organiseert Musical van Vlaanderen in Capitole Gent een benefietvoorstelling van Ben X, de musical. MVV organiseert deze benefietavond ten voordele van de Vlaamse Vereniging Autisme (VVA), een vereniging die de belangen behartigt van mensen met een autismespectrumstoornis.
De musical Ben X vertelt het verhaal van Nic Balthazar over de autistische Ben die zwaar gepest wordt omwille van zijn ‘anders’ zijn. Het is een op en top liefdesverhaal, over ouderliefde, die elke grens overschrijdt.
“Graag zien is helpen!” is een quote van BEN. Musical van Vlaanderen wil helpen door geld in te zamelen voor de VVA (Vlaamse Vereniging Autisme) om een televisiespot te maken die de sensibilisering rond autisme zal versterken.
Ben x is een echt Gents verhaal. De benefietvoorstelling staat onder peterschap van Nic Balthazar. Regisseur Frank Van Laecke, acteur Pol Goossens en componist Dirk Brossé zetten zich alvast in voor dit initiatief.
Om deze avond en haar doelstelling te doen slagen, is Musical van Vlaanderen op zoek naar mensen die graag zien en die willen helpen!

GRAAG ZIEN IS HELPEN
Een ‘ GRAAG ZIEN’ ticket kost 100€. Een ticket omvat een gezellige verwelkoming met drankje en hapje, de mooie voorstelling BEN X en een feestelijke receptie. Bovendien ontvangt u per koppel ook het programmaboek én de CD van BEN X, de musical.
Bestel nu je 'GRAAG ZIEN' ticket!
U ontvangt een bevestiging per mail.
PRAKTISCH
Deze benefietavond vindt plaats op 28 december 2012 om 20u in Capitole Gent.
Wij ontvangen u graag vanaf 19u00.Geen opmerkingen:

Zoeken in Bol.com