Google+ Autisme, wat nu..?: De Blauwe Gids; onbezorgd vakantieplezier voor mensen met een beperking!

dinsdag 27 december 2011

De Blauwe Gids; onbezorgd vakantieplezier voor mensen met een beperking!

Binnen enkele weken is de nieuwe editie van De Blauwe Gids weer verkrijgbaar. Deze speciale jaarlijkse uitgave helpt u de juiste keuze te maken uit het aanbod van aangepaste vakanties. In deze gids presenteren accommodaties en reisorganisaties in binnen- en buitenland hun aangepaste accommodaties en hun bijzondere dienstverlening.

Naast het vakantieaanbod zijn ook reistips en leuke reisverhalen van mensen met een beperking opgenomen. De Blauwe Gids geeft veel extra informatie; over het vrijwilligerswerk dat de reizen mogelijk maakt, de financiën (inclusief het persoonsgebonden budget), verzekeringen en de toegankelijkheid van accommodaties. De gids verschijnt medio december en wordt uitgegeven door de NBAV, de Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties. 

De NBAV hanteert een eigen keurmerk, dat de door de vereniging nagestreefde hoge kwaliteit garandeert van de vakanties en van de tijdens reis en verblijf benodigde zorg. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. De uitgave bevat o.a. de informatie van een vijftigtal leden van de NBAV.Geen opmerkingen:

Zoeken in Bol.com