Google+ Autisme, wat nu..?: Bizar: Heet bad en wormen voor autisten

woensdag 18 december 2013

Bizar: Heet bad en wormen voor autisten

Veel mensen lijden aan autisme, maar een medicijn ertegen bestaat niet. Daarom zijn onderzoekers drukdoende om de juiste behandelmethoden te vinden en die bestaan in verschillende vormen, zoals gedragstherapie en katten. Wetenschappers aan het Albert Einstein College of Medicine in New York hebben nu twee nieuwe – en nogal opmerkelijke – behandelmethoden toegevoegd: een heet bad en parasitaire wormen.

De wetenschappers hebben autistische kinderen een half uur lang in een bad van 39 graden gezet en kwamen tot de conclusie dat het de communicatieve vaardigheden van de kiddo’s verbetert en ervoor zorgt dat ze minder in herhaling vallen. Een bad dat twee tot drie graden kouder was, had geen effect op het gedrag van de kinderen.

Het tweede deel van het onderzoek werd uitgevoerd op autistische volwassenen en klinkt aanzienlijk minder prettig dan een lekker warm bad. Tien volwassenen moesten zes weken lang elke twee weken duizenden eitjes van parasitaire wormen slikken. En eureka, het had positieve invloed! Na de behandeling stonden de autisten meer open voor nieuwe ervaringen en waren ze minder gefocust op hun veilige, dagelijkse routine, meldt Daily Mail. De onderzoekers denken dat de eitjes bijdragen aan het loslaten van chemicaliën in het lichaam, die het overactieve immuunsysteem kalmeren.

Niet te hard van stapel
Caroline Hattersley van de National Autistic Society is blij met de uitkomsten, maar vindt dat er niet te hard van stapel moet worden gelopen. “Dit is slechts een klein onderzoek, dus er moet voorzichtig worden omgegaan met de resultaten. Er moeten niet te snel conclusies worden getrokken.”

Bron: wtf.nl


Voordelige cadeaus voor onder de boom

1 opmerking:

Anoniem zei

Koop het boek van dr. Moolenburgh: U kunt veel meer dan u denkt. Wat u zelf kunt doen om uw kind gezond te houden. Hierin worden de verwoestende gevolgen van vaccineren behandeld en de manieren hoe hij ze weer terug kan dringen. Kijk naar deze 6x30 minuten waar dr. Moolenburgh, Desiree Rover en Door Frankema alles over vaccineren behandelen. Conclusie: vaccineren is een ramp! Echt kijken! http://www.healingsoundmovement.com/news/137/de-waarheid-over-vaccinaties-hsm-tv-dialoog-online-dr.-hans-moolenburgh-desiree-rover.html

Zoeken in Bol.com